معرفي مركز

معرفی مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه :

گروه بیوشیمی قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با تنها عضو این بخش آقای دکتر علی فاضل که رشته تحصیلی ایشان داروسازی بود و با درجه علمی مربی هیئت علمی فعالیت خود را آغاز نمود.
 در سالهای آغازین انقلاب بخش بیوشیمی با سه بخش دیگر بصورت گروه فیزیولوژی، فارماکولوژیو ی ،بیوشیمی وبیوفیزیک با مدیر گروهی خانم دکتر بهروش اداره می شد.

بعدها گروه به دو نیم تقسیم شد و این بخش تحت عنوان گروه بیوشیمی و بیوفیزیک به فعالیت خود ادامه داد. در سال 1384 گروه بیوشیمی از گروه بیوفیزیک منفک گردید و تحت عنوان گروه بیوشیمی و تغذیه بامدیر گروهی آقای دکتر سید محمد رضا پریزاده(دانشیار بیوشیمی بالینی ) به فعالیت خود ادامه داد.این گروه در سال 1389 به دو گروه مستقل بیوشیمی به مدیر گروهی آقای دکتر سید محمد رضا پریزاده و گروه تغذیه به مدیر گروهی آقای دکتر محسن نعمتی(استادیار تغذیه) تفکیک شدند. شایان ذکر است که گروه بیوشیمی از سال1383 و گروه تغذیه از سال 1388 به پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در دو رشته بیوشیمی و تغذیه پرداخته است. مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه نیز در سال 1388 به ریاست آقای دکتر سید محمد رضا پریزاده فعالیت خود را آغاز کرده است.